Everest Poker

Everest Poker is een goksite met vele Nederlandse spelers. Het is niet voor niets zo gemeengoed onder ons oranje onderdanen. De site biedt een bonus tot wel 200 dollar.

De Everest gemeenschap
Als u online wilt gokken met poker dan is Everest een zeer nuttige keuze. Deze poker room heeft namelijk een van de grootste pokergemeenschappen op het internet. Ze staan zelfs op Facebook. Het nuttige aan zo’n grote gemeenschap is dat u veel tips van experts kunt verwachten. Bij Everest Poker zijn de personen die deelnemen aan de gemeenschap, uiterst hulpvaardig. Mocht u dus een beginner zijn dan is het wel zo wenselijk om veel feedback te krijgen. Hiervoor maakt u een vraag aan op het forum van de gemeenschap en u zult spoedig antwoord krijgen. Hierdoor ontwikkelt u zich razendsnel als pokerspeler. Ook voor gevorderde pokeraars is er genoeg kennis aanwezig op de forums. U hoeft dus niet per se een beginner te zijn wil u kunnen profiteren. U krijgt bij uw inschrijving ook nog eens 200 dollar aan bonus geld!

Beginners
Zoals vermeld is, kan de Everest Poker gemeenschap absoluut gezien worden als een goed uitgangspunt voor beginners. Naast de voordelen van de spelersgemeenschap heeft Everest nog een ander voordeel. Op hun site hebben ze namelijk een enorm naslagwerk liggen met informatie voor beginnende poker spelers. Zo zijn er artikelen die uitleggen wat de spelregels zijn van omaha poker en texas holdem. Verder kunt u ook een uitgebreide uitleg vinden van hoe u kunt beginnen met pokeren bij Everest.

Toernooien
Er is volop plaats voor poker toernooi plezier bij Everest. Zo zijn er free rolls, toernooien waarbij u geen geld hoeft in te leggen, maar wel geld kan winnen. Zogenaamde “sit & go” toernooien zijn ook aanwezig. Naast gewone “cash games” kunt u ook nog eens deelnemen aan geplande toernooien. De inleg voor toernooien verschillen enorm. Er wordt met elke beurs rekening gehouden: zowel mensen met een smalle als een dikke portemonnee kunnen bij Everest Poker gokken.